HETI HIRDETÉS
2020. június 7.

Úrnapja Június 14. vasárnap a délelőtt 10 órás szentmise végén úrnapi körmenet a templomban. Úrnapjától a Magyar Katolikus Püspöki Kar visszavonta az általános feloldozás hatályát és az általános vasárnapi szentmiselátgatás kötelezettsége alóli felmentést.

Gyermek elsőáldozás: A tavasszal elmaradt gyermek elsőáldozást október 18 vasárnap a délelőtt 10 órás szentmise keretében tartjuk meg. Az elsőáldozók szentgyónása október 15. csütörtökön 16:30-tól lesz.

Bérmálás: a tavasszal elmaradt bérmálásokat, ősszel, összevont helyszíneken tartják (mivel sok különböző templomban maradt el egyszerre), kettőt Budán, kettőt Pesten.
Számunkra a budai oldalon 2020. október 4-én vasárnap 16 órakor lesz bérmálás a budai Ciszterci Szent Imre templomban ( azért délután, hogy az atyák utána haza tudjanak menni az esti hatos szentmisét megtartani saját templomukban ) Erre a bérmálásra hívlak benneteket, tabáni felkészüléssel együtt. A tabáni felkészülések dátuma és időpontja ősszel: szeptember 4. 11. 25. és október 2. péntekeken 19 órakor Továbbra is jelentkezni bérmálásra, ezekre a felkészítő alkalmakra, akik ezt szívesen tennék, és lenne kedvük veletek együtt bérmálkozni.

Egész napos egyházközségi szentségimádást lesz június 13. Szombaton 9 - 17:30-ig.

tovább