A Tabáni Plébánia hirdetése
2020. szeptember 25.

(gyermek elsőáldozás) A tavasszal elmaradt gyermek elsőáldozást szeptember 27. vasárnap a délelőtt 10 órás szentmise keretében tartjuk meg. Az elsőáldozók szentgyónása szeptember 25. csütörtökön 16:30-tól lesz, majd utána az elsőáldozók szüleivel próba és megbeszélés a templomban az esti hatos szentmiséig.

(hittanos családi kirándulás) Október 3. szombaton hittanos családi kirándulás reggel 10 órától.

(őszi bérmálási előkészítő) A tavasszal elmaradt bérmálásokat — az legújabb rendelet értelmében — plébániánként tartjuk meg ősszel. Nálunk a Tabánban október 4-én vasárnap 18 órakor lesz bérmálás

(külön bérmálkozási lehetőség december 31-ig) Mindazok, akik jelezték, hogy szeretnének bérmálkozni, de egyéb okok miatt (koronavírus, stb) nem tudnak október 4-én, lehetőségük van az év végéig, külön megbeszélés szerint, bérmálkozniuk a Tabánban, a bíboros úr december 31-ig szóló engedélye alapján.

(jegyesoktatás és felnőtt szentségi felkészítő csoport) A 2020. őszi jegyesoktatás és felnőtt szentségi előkészítő csoport – a bevezetés a kereszténységbe – kezdő alkalma szeptember 17.. csütörtök 19 óra. Helyszín: a plébániaépület (bejárat a kertkapu felől). A további dátumok szept.24. okt.1.8.15.22.29. Nov.12.1926. Dec.3.10.17. 2021.jan.7.14.) ) Az utolsó alkalommal, a záró szentmisén, lehetőség nyílik az előkészítőt végigjárók számára a felnőtt beavató szentségek felvételére, pótlására. A csoport évente két alkalommal indul, ősszel és a következő év elején. Egyéni felkészítést, a sok jelentkező miatt, a plébánián nem tudunk vállalni.


tovább