(jelentős beázás a közösségi teremben) Szintén július 4-én, a délutáni nagy zivatar után a közösségi terem plafonjából, oldalfalából, a lámpatestekből hosszú időn át folyt alá a víz, az emeleti terasz megtelt esővízzel (bár a lefolyókat és ereszeket a héten tisztították a takarítók). Az áramellátás a közösségi teremben megszűnt. Sajnos, nem először fordul elő jelentős beázás, amely a néhány éve történt teljes felújítással kapcsolatban kérdéseket vet föl. A vízkárt jeleztük a főegyházmegyének. A beázással kapcsolatos műszaki összegzés folyamatban van. A biztosító felvette a kárfelvételi jegyzőkönyvet.

(gyermek elsőáldozás) A tavasszal elmaradt gyermek elsőáldozást október 18 vasárnap a délelőtt 10 órás szentmise keretében tartjuk meg. Az elsőáldozók szentgyónása október 15. csütörtökön 16:30-tól lesz.

(őszi bérmálási előkészítő) A tavasszal elmaradt bérmálásokat, ősszel, összevont helyszíneken tartják (mivel sok különböző templomban maradt el egyszerre), kettőt Budán, kettőt Pesten. Számunkra a budai oldalon 2020. október 4-én vasárnap 16 órakor lesz bérmálás a budai Ciszterci Szent Imre templomban (azért délután, hogy az atyák utána haza tudjanak menni az esti hatos szentmisét megtartani saját templomukban) Erre a bérmálásra hívlak benneteket, tabáni felkészüléssel együtt. A tabáni felkészülések dátuma és időpontja ősszel: szeptember 4. 11. 25. és október 2. péntekeken 19 órakor Továbbra is jelentkezni bérmálásra, ezekre a felkészítő alkalmakra, akik ezt szívesen tennék, és lenne kedvük veletek együtt bérmálkozni.

tovább