A TABÁNI PLÉBÁNIA HIRDETÉSE
2019. nyár

(nyári menetrend augusztus hónapban) Augusztusban a szokott nyári menetrendet tartjuk a templomban és a plébánián: Csak hétfői napon tartunk fogadóórát de. 9-12 és du. 15-17.30 között. A hétköznapi szentmisék (hétfőtől péntekig) elmaradnak. Augusztus 15-én és 20-án szentmisék a vasárnapi miserend szerint: 8.30, 10 és 18 órakor. Urnatemető látogatására a szentmisék előtt van lehetőség a templomon át, valamint a fogadóórák idején a plébániabejárat felől.


(templom-búcsúk az espereskerületben) A Krisztinavárosi templom búcsúi szentmiséjét augusztus 5-én hétfőn este 19:15 órakor tartják. A Budavári Nagyboldogasszony (Mátyás) templom búcsúi szentmiséje augusztus 15-én csütörtökön 19 órakor kezdődik. A búcsúi szentmisére szeretettel várnak mindenkit.


(A tavaszi és őszi jegyesoktatás és felnőtt szentségi előkészítő csoport) Jegyesoktatás csoportját évente kétszer indítunk a Tabánban, az őszit szeptembertől, a tavaszit január/február hónaptól – a kiírás szerint. Jelentkezni személyesen lehet. A résztvevők számára lehetőség nyílik a záró szentmisén részesülni a felnőtt beavató szentségekben. Csoporthoz nem kapcsolódó egyéni jegyes- vagy felnőtt szentségi fölkészítést a sok jelentkező miatt nem tudunk vállalni.