HETI HIRDETÉS
2019. május 5. Húsvét III. vasárnapja

(készüljünk együtt a vasárnapra) Havonta egyszer, legközelebb: Máj.6. Jún.3. hétfőn este 18:30 órakor közösen olvassuk és dolgozzuk föl a soron következő vasárnapi szentírási részeit, az olvasmányt, a szentleckét és az evangéliumot. A közös szentírásolvasás hogyanjáról a hirdetőtáblán olvashatunk bővebben. Helyszín a plébánia közösségi terme.

(házi koncert) A Szívvel-zenével koncertsorozat következő alkalma házi zongorakoncert a plébánián. Fellépnek: Pinczési Ádám – zongora, Inotai-Tóth Noémi – vers, próza. Műsoron Ludovico Einaudi művei. Május 25. Szombaton 19 órakor a plébánia közösségi termében.

(gyermek-elsőáldozás) Május 26. Vasárnap a délelőtt 10 órás szentmisén lesz a gyermek-elsőáldozás a Tabánban.

(Nyiri-Németh Rita hitoktatónk és az Emmánuel Közösség hirdetése) Szeretettel hívjuk mindannyiótokat július 22-29. között Jézus Szíve városába, a franciaországi Paray-le-Monialba, ahol mi is annyiszor megtapasztaltuk Isten közelségét és szeretetét, ahol a Jóisten mindenki számára tartogat valamit. Részletes információ a kitett szórólapon és hitoktatónknál.

(Három alkalmas csoportfoglalkozás) Plébániaközösségünk tajga, Keményfy-Nagy Gizellla életmód tanácsadó, mentálhigiénés szakember, szupervizor, tréner felajánlásával három 1,5 órás csoportfoglalkozást hirdet a közösségünk részére „Ki vagyok? Én a családban” címmel. Helyszíne a plébánia közösségi terme, időpontja három egymást követő péntek, május 17. 24. és 31. 19 órai kezdettel. A résztvétel díjtalan. A részleteket és jelentkezés a kitett plakáton olvashatjuk.


tovább