(Betegek kenete) A betegek kenetének közös fölvételére Krisztus Király vasárnapján, november 24-én a 10 órai szentmise keretében lesz a Tabánban.

(korosztályos hittanórák) A korosztályos hittanórák a Tabánban szeptember 26-án kezdődnek, csütörtökönként. Csütörtök 14:30-14:30h Tinik, azaz 6-7-8. évf, 16:30-tól kétheti váltással a 4-5.évf (posztelsőáldozók) és a kicsik (ovi és 1-2. évf). A kicsik kezdenek szept 26-án, a 4-5-esek okt.3-án (gyónási lehetőséggel). 17:15-től 18h-ig elsőáldozók.
Nagy szeretettel várunk benneteket az alábbi hittanórán kívüli találkozásokra! Légyszi, írjátok be a naptárba! Hogy tényleg tiszta lappal kezdődhessen az idei iskolaév, október 3-án, csütörtökön koradélutántól gyónási lehetőség lesz a gyerekeknek. Idén is szeretnénk együtt kirándulni, méghozzá október 19-én szombaton. Szt. Erzsébet-napi kenyérsütés november 23-án szombaton délelőtt 1/2 10-től 13h-ig. December 12-én csütörtökön adventi gyónási lehetőség. December 19-én csütörtökön, és nagy valószínűség szerint 23-án, hétfőn is betlehemes próba lesz.  December 24. délelőtt 11h betlehemes a templomban.

(espereskerületi búcsúk szentmiséi) Farkasréti Mindenszentek templom november 1. 18 óra, Ciszterci Szent Imre templom november 10. 19:30, Magyar Szentek templom november 13. 18 óra

(tabáni kórus) Értelmi sérült fiatalokat, felnőtteket befogadó kórus próbál kéthetente kedden délutánonként a plébánián. Ezekre az alkalmakra nagy szeretettel hívunk és várunk új kórustagokat, érintetteket és segítőket egyaránt, akik örömmel énekelnének velünk! Olyan segítők jelentkezését is várjuk, akik szívesen támogatnák munkánkat abban, hogy önállóan nem közlekedő sérülteket otthonukból ide kísérnék a próbákra.  Jelentkezés és minden további információ a kórus vezetőjétől, Matesz Monikától kérhető.  Elérhetősége és a félév próbáinak pontos időpontjai a hírdetőtáblán olvashatók.


tovább