Szentmisére járó kisgyermekes családok: érdemes kipróbálni! Elkészült a közösségi teremben a felújítás előtt is megszokott, szentmiséken való gyermekbarát részvétel lehetősége. Megközelíthető szombaton és vasárnap a plébánia-bejárta felől vagy hétvégén és hétköznap a szentmisék kezdetéig szentélyen-sekrestyén keresztül. Működik az új nagy képernyős TV és visszakerültek a játékok és rajzeszközök egy része, a kisszékeket és kis asztalokat is birtokba vehetik a gyerekek. Használható a közösségi terem belső mosdójában a pelenkázó, és a kicsinyek kézmosását egyszerűsítő fellépő. Reméljük, hogy a megújuló gyermekbarát lehetőség jobban hozzásegít majd mind a kisgyerekek mind pedig a felnőttek szentmisén való részvételének korosztályos jobbá tételéhez.

A tavaszi jegyesoktatás és felnőtt szentségi előkészítő csoport - bevezetés a kereszténységbe címmel - kezdő alkalma február 1. csütörtök 19 óra. Helyszín: felújított plébániaépület közösségi terme. (A csütörtöki alkalmak dátumai: febr.1.8.15.22. Márc.1.22. Ápr.5.12.26. Máj.3.10.17.24.31. Jún.7.) Jegyesoktatás csoportját évente kétszer indítunk a Tabánban, az őszit szeptembertől, a tavaszit január/február hónaptól - a kiírás szerint. A csoporthoz nem kapcsolódó, egyéni fölkészítést, a sok jelentkező pár miatt nem tudunk vállalni.

Elváltaknak, egyedülálló szülőknek hétvégesorozat. Bizonyára vannak köztetek, vagy ismertek olyanokat, akik szenvednek attól, hogy a házasságuk zátonyra futott. Sok fájó kérdéssel szembesülnek: Miért engedte meg ezt az Isten? Van-e gyógyulás? Hogyan tovább egyedül? Mi lesz így a gyerekekkel? A válaszok megtalálásában és a talpraállásban segít az Emmánuel Közösség által szervezett "AVE kurzus", ami három hétvégéből (április 14-15., május 5-6., június 2-3) álló ingyenes lelkigyakorlat egyedülálló szülőknek, és áprilisban kezdődik. Jelentkezés és bővebb információ: www.avelap.hu