HETI HIRDETÉS
2018. május 6.

Idén, május 12-én szombaton lesz a tavaszi Nagymarosi Ifjúsági találkozó. Részletek és Nagymarosi Levél a találkozó honlapján (nagymaros.katolikus.hu) olvashatók.

Május 13. Vasárnap a délelőtt 10 órás szentmisében lesz a gyermek elsőáldozás a Tabánban.

Pünkösdhétfőt Ferenc pápa az idei évtől Szűz Mária az Egyház Anyja emléknapjává tette. Ezen a hétfőn, a Tabánban, a szokásos reggel 7 órás szentmisét tartjuk. Fogadóórát - munkaszüneti nap lévén - nem tartunk.

Pünkösfhétfőn az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye ifjúsági és családi napját, a karizmák ünnepét május 21-án 9 órától rendezik meg a máriaremetei kegytemplom kertjében (Budapest II., Templomkert 1.). Bíboros atya 13:30-kor hirdeti meg a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus második készületi évét és mond buzdítést, majd 14 órakor ünnepi szentmise lesz a szabadtéri oltárnál.

Május 22-én kedden a reggel 7 órás szentmise elmarad.

Készüljünk együtt a vasárnapi szentmisére. Minden hónap második hétfőjén este közösen olvassuk, együtt készülünk a soron következő vasárnapi szentmise szentírási olvasmányaiból. Kezdés 18:30-tól a plébánia közösségi teremben. A legközelebbi alkalmak: Máj.14. Jún.11. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A tanév ideje alatt csendes szentségimádást tartunk péntekenként de. 10 órától 11-ig a plébánián. Kisgyermekes anyukák kisgyermekeket is hozhatnak - játszószőnyeg lesz. Bejárat a plébánia kertkapuja felől.

tovább