HETI HIRDETÉS
2018. április 8.

A plébániaközösség nevében köszönetet mondunk mindazok, akik segítettek széppé tenni az idei Húsvét megünneplését a templomban. Isten fizesse meg áldozatos munkájukat !

Szentmisére járó kisgyermekes családok: érdemes kipróbálni ! Elkészült a közösségi teremben a felújítás előtt is megszokott, szentmiséken való gyermekbarát részvétel lehetősége. Megközelíthető szombaton és vasárnap a plébánia-bejárta felől vagy hétvégén és hétköznap a szentmisék kezdetéig szentélyen-sekrestyén keresztül. Működik az új nagy képernyős TV és visszakerültek a játékok és rajzeszközök egy része, a kisszékeket és kis asztalokat is birtokba vehetik a gyerekek. Használható a közösségi terem belső mosdójában a pelenkázó, és a kicsinyek kézmosását egyszerűsítő fellépő. Reméljük, hogy a megújuló gyermekbarát lehetőség jobban hozzásegít majd mind a kisgyerekek mind pedig a felnőttek szentmisén való részvételének korosztályos jobbá tételéhez. A közösségi terem Nagyszombaton a feltámadási szentmise alatt - kivételesen - nem tud fogadni gyermekes családokat.
 
Készüljünk együtt a vasárnapi szentmisére. Minden hónap második hétfőjén este közösen olvassuk, együtt készülünk a soron következő vasárnapi szentmise szentírási olvasmányaiból. Kezdés 18:30-tól a plébánia közösségi teremben. A legközelebbi alkalmak: Ápr.9. Máj.14. Jún.11. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A tanév ideje alatt csendes szentségimádást tartunk péntekenként de. 10 órától 11-ig a fűtött plébánián. Kisgyermekes anyukák kisgyermekeket is hozhatnak – játszószőnyeg lesz. Bejárat a plébánia kertkapuja felől. Április 20-án pénteken a szentségimádás kivételesen elmarad.

tovább