HETI HIRDETÉS
2018. február 4.

(jegyesoktatás és felnőtt szentségi felkészítő csoport) A tavaszi jegyesoktatás és felnőtt szentségi előkészítő csoport – bevezetés a kereszténységbe címmel – kezdő alkalma február 1. csütörtök 19 óra. Helyszín: felújított plébániaépület közösségi terme. (A csütörtöki alkalmak dátumai: febr.1.8.15.22. Márc.1.22. Ápr.5.12.26. Máj.3.10.17.24.31. Jún.7.) A csoport évente kétszer indul, az őszi szeptemberben, a tavaszi januárban. A csütörtökönként tartott tizennégy alkalom utáni közös záró szentmisén lehetőség nyílik az előkészítőt végigjárók számára a felnőtt beavató szentségek felvételére, pótlására.

(csendes szentségimádás péntekenként a plébánián) A tanév ideje alatt csendes szentségimádást tartunk péntekenként de. 10 órától 11-ig a fűtött plébánián. Kisgyermekes anyukák kisgyermekeket is hozhatnak – játszószőnyeg lesz. Bejárat a plébánia kertkapuja felől. Mindenkit szeretettel látunk !

(közös szentírásolvasás) Készüljünk együtt a vasárnapi szentmisére. Minden hónap második hétfőjén este közösen olvassuk és együtt készülünk a soron következő vasárnapi szentmise szentírási olvasmányaiból. Kezdés 18:30-tól a plébánia közösségi teremben. A legközelebbi alkalmak Febr.12. Márc.12. Ápr.9. Máj.14. Jún.11. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

(templomi hangosító rendszer megújítása) Megújítottuk a templom hangosítási rendszerét. Új, nagyobb teljesítményű erősítőnk lett, két új hangszóró került a templom előterébe, négy a kórusra, kettő a szentélybe, és egy a közösségi teremben. A beruházás összköltsége 520.000 Ft volt, amelyből 100-100ezer forintot két, távolabbról ide járó család átvállalt. Az egész templomközösség nevében szívből köszönjük a támogatásukat, és a gondos kivitelezői munkát.

tovább