HETI HIRDETÉS
2018. november 18.

(Szentmisére járó kisgyermekes családok: érdemes kipróbálni !) Ismét működik a közösségi teremben a szentmiséken való gyermekbarát részvétel lehetősége. Megközelíthető szombaton és vasárnap a plébánia-bejárta felől vagy a szentmisék kezdetéig a szentélyen-sekrestyén keresztül. Működik az új nagy képernyős TV és visszakerültek a játékok és rajzeszközök egy része, a kisszékeket és kis asztalokat is birtokba vehetik a gyerekek. Használható a közösségi terem belső mosdójában a pelenkázó, és a kicsinyek kézmosását egyszerűsítő fellépő. Reméljük, hogy a gyermekbarát lehetőség jobban hozzásegít majd mind a kisgyerekek mind pedig a felnőttek szentmisén való részvételének korosztályos jobbá-tételéhez.

(szentségimádás) November 24. szombaton 17 órától az esti hat órás szentmiséig csendes szentségimádást tartunk a templomunkban.

(Szent Katalin búcsú) A Tabáni templom búcsúját minden évben Alexandriai Szent Katalin liturgikus ünnepnapján november 25-én tartjuk19:15-kor. Mivel idén Szent Katalin napja vasárnapra esik, az esti 18 órás szentmise helyett 19:15-kor kezdjük a búcsúi szentmisét. Az esti 18 ó szentmisét ezen a napon nem tartunk.

(Betegek kenete) A betegek kenetének közös fölvételére Krisztus Király vasárnapján, november 25-én a 10 órai szentmise keretében lesz a Tabánban. Ezen a hétvégén tartjuk templomszerte az országos karitász gyűjtést.

(adventi koszorúkészítés) Adventi koszorú készítést és kézműves foglalkozást tartunk a közösségi teremben, december 1. szombaton 15 órától.

tovább