HETI HIRDETÉS
2018. szeptember 2.

(korosztályos hittanórák a Tabánban) A tabáni korosztályos hittanórák, az óvodások, az elsőáldozásra készülők, az iskolások tanévnyitó szentmiséjének kezdő időpontját hamarosan hirdetjük. Mivel a közelmúltban volt bérmálás a Tabánban, így idén azt nem tervezünk.


(Ars Sacca koncert) Az Ars Sacra rendezvénysorozat keretében, az Egyesült Királyságban élő magyar zongorista és zeneszerző, Bacsó Mátyás tart koncertet a Tabáni templomban. A koncert szeptember 23-án vasárnap 19 órakor kezdődik. Mindenkit szeretettel látunk.


(jegyesoktatás és felnőtt szentségi felkészítő csoport) Az őszi jegyesoktatás és felnőtt szentségi előkészítő csoport – a bevezetés a kereszténységbe – kezdő alkalma 2018. október. csütörtök 19 óra. Helyszín: a plébániaépület. (A további alkalmak a következő csütörtökökön lesznek: okt.4.11.18.25. nov.8.15.22.29. dec.6.13.20. jan.3.17.24.31.) Az utolsó alkalommal, a záró szentmisén, lehetőség nyílik az előkészítőt végigjárók számára a felnőtt beavató szentségek felvételére, pótlására. A csoport évente két alkalommal indul. Egyéni felkészítést, a sok jelentkező miatt, a plébánián nem tudunk vállalni.


(Szívvel-zenével koncert a Tabánban) A „Szívvel-zenével” koncert-sorozat következő alkalma október 13. szombaton 19 órakor lesz a Tabánban. Orgonán közreműködik Dankos Attila.