HETI HIRDETÉS
2018. július 15.

(nyári menetrend augusztus hónapban) Augusztusban a szokott nyári menetrendet tartjuk a templomban és a plébánián: Csak hétfői napon tartunk fogadóórát de. 9-12 és du. 15-17.30 között. A hétköznapi szentmisék (hétfőtől péntekig) elmaradnak. Augusztus 15-én és 20-án szentmisék a vasárnapi miserend szerint: 8.30, 10 és 18 órakor. Urnatemető látogatására a szentmisék előtt van lehetőség a templomon át, valamint a fogadóórák idején a plébániabejárat felől.

(elmaradó szentmisék) Július hónapban elmaradó reggeli szentmisék: Július 23. hétfő reggel 7 ó, július 24. kedd reggel 7 ó, július 30. hétfő reggel 7 ó, július 31. kedd reggel 7 ó.

(templom-búcsúk az espereskerületben) A Krisztinavárosi templom búcsúi szentmiséjét augusztus 4-én szombaton este ź 8 órakor és másnap augusztus 5-én 11 órakor tartják. A Budavári Nagyboldogasszony (Mátyás) templom búcsúi szentmiséje augusztus 15-én 19 órakor kezdődik. A búcsúi szentmisére szeretettel várnak mindenkit.

(Szentmisére járó kisgyermekes családok: érdemes kipróbálni !) Elkészült a közösségi teremben a felújítás előtt is megszokott, szentmiséken való gyermekbarát részvétel lehetősége. Megközelíthető szombaton és vasárnap a plébánia-bejárta felől vagy hétvégén és hétköznap a szentmisék kezdetéig szentélyen-sekrestyén keresztül. Működik az új nagy képernyős TV és visszakerültek a játékok és rajzeszközök egy része, a kisszékeket és kis asztalokat is birtokba vehetik a gyerekek. Használható a közösségi terem belső mosdójában a pelenkázó, és a kicsinyek kézmosását egyszerűsítő fellépő. Reméljük, hogy a megújuló gyermekbarát lehetőség jobban hozzásegít majd mind a kisgyerekek mind pedig a felnőttek szentmisén való részvételének korosztályos jobbá tételéhez.

tovább